Ik wil mijn hypotheek oversluiten

Stappenplan


Veel mensen met een hypotheek die al wat langer loopt, zijn daar niet tevreden mee. Dat is logisch, want de hypotheekrente stond tot een aantal jaren geleden veel hoger. Omdat de rentestand nog steeds erg laag is, kunt u uw hypotheek vaak goedkoper maken door hem over te sluiten. Kendall Mason Hypotheken bekijkt graag of u hier ook van kan profiteren.

Stap 1: Inventariseren

De eerste stap is natuurlijk uw huidige hypotheek in kaart brengen. Wat voor soort hypotheek heeft u nu. Met welke rente en tegen welke voorwaarden. Ook van belang is uw huidige financielessituatie en uw gezinssituatie.

Kendall Mason Hypotheken kan u helpen met het beantwoorden van deze vragen. Een oriëntatiegesprek is vrijblijvend en kost u niets!

Stap 2: Rekenen

Voor veel huizenbezitters is het interessant om de (spaar)hypotheek over te sluiten. U sluit dan een nieuwe hypotheek af met betere voorwaarden dan uw huidige hypotheek. Kendall Mason Hypotheken helpt u graag om uw hypotheek te verbeteren en uw maandlasten te verlagen.

Op basis van de actuele gegevens gaan wij uitrekenen of u daadwerkelijk kunt besparen. Meestal is de besparing groter dan vooraf werd verwacht op basis van online berekeningen.

Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met een eventuele boeterente en andere kosten.